luni, 8 august 2016

Artisti romani, marionetele Illuminati

Artistii romani au ajuns, dupa moda americanilor, "marionete" ale organizatiilor sectete. In urmatoarele randuri voi aduce in prim plan punctele mele de vedere si ceea ce este defapt industrai MEDIA, un instrument de manipulare in masa. Ce e cel mai ciudat si de neinteles petru mine, este faptul ca aceste "marionete" vand cel mai bine. Oare de ce? Au sustinere atat financiara cat si din alte puncte de vedere. Voi incerca sa fiu cat mai concret:
""Illuminati - organizatie secreta fondata in 1776 in Bavaria de nord.""
Sa incep cu cateva exemple si ceea ce reprezinta acele semne oculte.
Ochiul lui horus sau ochiul a tot vazator, zimbol ce reprezinta ochiul diavolului ce vegheaza si ocroteste adeptii sai. Acum asezandu-l in varful piramnidei va fi simbol al conducerii diavolului asupra maselor.
Publiciteti cu mesaj subliminat - Ochiul lui horuss

Exact, orange romania are in difuzare o publicitate cu mesaj subliminal.
Nici cei de la Disney nu sunt cine zic ca sunt, ce ziceti de faptul ca intr-un desen ce a fost vazut de o groaza de copii sunt introduse mesaje subliminale cum ar fi "Ask about Illuminati"- Intrebati despre illuminati.
Baphomet, zeu demonic reprezentat de o capra ce culmea, tine in brate semnul folosit pentru reprezentarea medicinei.


Priviti cu atentie zemnele mainilor acestuia: sunt semnele facute de foarte multi artisti ai zilelor noastre.
Vedete cum ar fi Lady Gaga, Michel Jacson, Eminem, etc, folosesc aceste insemne pentru a iesi in evidenta ca fac parte sau ca doresc sa faca parte din anumite grupari insa aceste mesaje sunt pentru noi doar la nivel subliminal nu rational.




Nu, nu sunt nebun, semnul ce voi stiti ca inseamna ok este defapt expresia numarului fiarei, 666. priviti cu atentie imaginile, nu sunt cumva mult prea expresive, Din cultura mea generala stiu ca datul din maini ajuta foarte mult omul pentru a exprima ceea ce nu poate exprima prin cuvinte cu exactitate, Oare ei chiar nu stiau cum sa exprime ceva anume sau doreau sa ajunga intr-un punct al mintii noastre prin acele gesticulatii.
Si sa continui cu ceea ce am scos in evidenta si prin titlul articolului. Artisti romani, marionete ale organizatiilor secrete aflate in umbra. 
Andreea Balan - Numarul fiarei 666
Aceeasi artista insa alt insemn, sa fie coincidenta? Andreea Balan - Ochiul lui Horus

Inna este si ea pe lista, aceleasi gesturi, cata coincidenta!!!
Semnul facut de Baphomet cu mainile este acelasi pe care Inna il face in unul din videoclipuri.

 Tot Inna - Ochiul lui Horus
Antonia, si ea este in aceasta lista a "artistilor marionete".


Alexandra Stan, Corina dar si Ruby au in "reflex" astfel de gesturi.


Pot continua cu mult mai multe exemple insa ati inteles ideea. Multumesc pentru ca imi cititi articolele si va mai astept cu mare drag cu idei de articole si nu ar strica sa distribuiti acest articol sa vada si prietenii vostri ce persoane "idolatrizeaza".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu