sâmbătă, 6 august 2016

Carla's Dreams sustinuti de organizatiile secrete

Organizatiile secrete chiar exista. Iiluminati, masoni, grupari de oameni influenti ce doresc conducerea lumii. Stiu ca suna ciudat pentru unii insa pentru unii acum se leaga totul. Cine sunt ei? Simplu, marionete sustinute de Iiluminati. Acestia introduc mesaje subliminale in versuri si semne distincte pe care cei din trupa le arata in timpul concertelor. Unul din acestea este semnul ce formeaza nr Fiarei, 666, prin unirea degetului gros cu cel aratator.
Solistul a sustinut intr-un interviu ca fac parte dintr-un proiect de lunga durata. Nu a precizat daca este doar in domeniul muzical si nici care este punctul culminant al acestui proiesc.
Acestia isi picteaza fetele. De ce? Simplu, asa isi ascund identitatea si pot oferi mesaje subliminale alterandu-si astfel aspectul uman. Daca va documentati puteti descoperi ca,culorile au cate un inteles ascuns in subconstientul nostru. Deci doar privindu-i primim un mesaj pe care nu il intelegem constient.
Videoclipurile acestora au foarte mult continut vulgar, chiar pornografic. Imagini cu tenta sexuala. Din acest motiv, unul din videoclipurile acestora a fost in vizorul CNA, oare de ce nu s-a sustinut interzicerea difuzarii acestuia? Simplu, sunt sustinuti de persoane cu interese.
Versurile din piesa "Acele" incepe cu un mesaj subliminal:
Arzând, te-ai ars de el, de-un altfel de băiat
Care cu, și prin tine, a devenit bărbat
Și-acum e liber, în largul lui
(Se refera la cei ce te influenteaza si doar prin tine,cel ce asculta muzica a devenit "barbat" controland masele)
Tu spargi oglinzi să n-ai reflexe în fața nimănui
(Cei ce asculta au impresia ca ei isi conduc viata, reflexia reprezentand ceea ce suntem iar prin faptul ca spargem oglinzile exprimam faptul ca refuzam sa credem ca defapt suntem condusi, dusi de nas.)
Și nici nu vrei să ai pentru că dac-ai vrea
S-ar fi creat un rău și tu l-ai inversa
Pe-un mal ești tu, pe altul lumea lui
(Noi, oamenii de rand traim in lumea noastra iar Iiluminati sunt in lumea lor considerandu-se superiori)
Care există doar în mintea ta uitată-n mintea lui
(Mintea ta uitata-n mintea lui. O minte ce stie cum si ce sa faca sa selectam doar informatiile dorite. Se doreste "uitarea", exact asta sustine prin uatoarele versuri, amintirile ce ard pe interior si vor sa iasa la la suprafata dar calea este "arsa", este intrerupta calea lor de iesire prin anumite mesaje ascunse fiind suprimate.)

Și mai am amintiri
Ele încearcă s-aprindă în mine tot ce-i ars deja
Și n-o să mai poată să ardă..

Pot continua cu zeci de exemple. Ma voi opri aici cu exemplele si voi reveni si voi aborda acelasi subiect cu privire la alti artisti. Organizatiile acestea nu vor decat conducerea lumii indiferent de ceea ce trebuie sa faca omenirii pentru a obtine acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu